Pengumuman

Siapa cepat dia dapat. SELAGI STOK MASIH ADA

Wednesday

Women Slimming Boxer

Seluar dalam untuk mengembalikan bentuk bahagian punggung


Free size max L near XL




Friday

Baju Support Tulang Belakang


STOK TERHAD!! SIAPA CEPAT DIA DAPAT.



Anda sering SAKIT TULANG BELAKANG?
-Akibat duduk kat opis terlalu lama.
-akibat selalu angkat barang berat2..

Ini ada penyelesaiannya. Baju Support Tulang Belakang.


Kelebihan Baju Support Tulang Belakang
Apa kelebihan produk ini? Ia  boleh bantu kita dalam menyelesaikan masalah sakit tulang belakang.  Ianya satu produk yang murah , mudah dan berkesan bagi memastikan kita berada dalam postur yang betul. Antara kebaikan baju support ialah;
Ø Cirinya yang ringan membolehkan pemakai memakainya di dalam baju tanpa dikesan oleh orang lain.
Ø Membetulkan tulang belakang dan mengurangkan kesakitan.
Ø Hanya perlu pakai bukan minum,makan atau jenis mandian.
Ø Perlahan-lahan ia menarik balik bahu dan kepala selari dengan tulang belakang.
Ø Membantu pembentukan postur badan yang sepatutnya.
Ø Membantu anda lebih tegap
Ø Diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi
Ø Selesa dan tidak panas dipakai walaupun seharian

Size : S,M,L,XL,XXL
Untuk tempahan 

Telegram /sms : 0192579040
Atau
Wassap 01132320544

Sunday

Terhangat Dipasaran Lampu Tanpa Wayar


Guna 100% tenaga solar..Jimat tenaga elektrik..jadi jimat lah bil elektrik kita :-)
Tak perlu risau lagi ruang koridor luar rumah gelap..nak balik kampung, tinggal rumah pun dah tak risau sebab lampu akan menyala dan tutup secara automatik
Bila malam gelap automatik menyala, dan bila pagi dah cerah automatik terpadam..tak perlu susah payah nak on/off
Lampu akan menyala terang bila ada kesan pergerakan orang di kawasan berdekatan lampu dan kembali kepada normal bila orang berada jauh dari lampu
Lampu ini dicipta kalis air..jadi tak perlu risau bila kena hujan
Senang dipasangkan.



LED SOLAR GUTTER LIGHT
USE 100% POWER FROM SOLAR
SIZE 12cm X 12cm
Waranty 6 months

Kami ada jaminan. Jika barang yang sampai ke alamat anda mengalami kerosakan seperti pecah/tak berfungsi, pihak kami akan pos semula yang baru 100% percuma tanpa perlu tambah duit. Kami tanggung kos barang dan kos pos (dengan syarat, barang yang rosak perlu dipos semula kepada kami dalam keadaan lengkap seperti mana yang dihantar kepada pihak Tuan dan jangan conteng apa2 pada kotak barang ).

Sekiranya ada masalah dalam tempoh waranty, boleh claim semula yang baru pada kami mengikut syarat yang ditetapkan


Berminat?? Sila Telegram / sms ke 0192579040 atau Wassap 01132320544
Selagi stok masih ada. Tengah hot dipasaran sekarang.

Wednesday

MVA (Multifuntion Voice Amplifier) radio speaker

Masalah sakit kerongkong sebab terpaksa meninggikan suara? Masalah suara tidak kedengaran?



MVA (Multifuntion Voice Amplifier)  radio speaker sesuai utk guru, penceramah, pengerusi majlis
kerana boleh berfungsi sebagai loudspeaker


Juga berfungsi sebagai player mp3 quran seperti radio joc
Bersama memori kad 16gb yang mengandungi bacaan Al Quran daripada Qari terkenal

Boleh rakam suara
Boleh jadi speaker
Boleh dengar radio fm
Boleh baca pendrive
Boleh baca memory card
Boleh jadi pembesar suara (PA system mini)
Boleh jadi perantara kepada PA system besar
Boleh guna mic dengan wayar atau tanpa wayar

*warna di pilih secara random



Ada 2 pilihan samada

MVA sahaja
atau
MVA dengan perisian mp3 quran (16gb)

Alatan Tambahan jika mahu
- Mic biasa
- Mic wireless
- Cable male to male
(Ongkosnya kena tambah lah yerrrr.)